Илиан Илиев: Отборът ни е много ощетяван от съдийски решения

05 Дек 2017 19:41

Мога само да похваля футболистите ми, че се вложиха максимално в мача. Може би трябваше да потърсим гол още през първото полувреме. Бързо се ориентирахме за новата им схема. Костваше ни много усилия да се справим с тази схема. Няма значение дали резултата е справедлив, или не.
Не не сме доволни, че не победихме. В дефанзивен план се справихме, резервни ни са през второто полувреме в офанзивен. Важното е собственика да помисли какво иска да прави. Дали този отбор ще го има или не. До неделя трябва да има яснота. Тогава ще се разбере и моето бъдеще. Дължат се няколко заплати, премии и наеми. Единственото ни е да изиграем следващия мач и после да чакаме нещо да се случи. Надявам се последния мач да го изиграем по същия начин и да се поздравим с три точки, които са ни важни.

Ако сметнем всички точки, които не взеха, можеше и да сме на трето място. Тези неща няма какво да ги коментирам. Шефът на съдиите се извини на много отбори, на нас нищо не каза. Приемаме резултата, колкото и да се ядосвам. Със сигурност отборът ни е много ощетяван от съдийски решения. Важното е, че играчите полагат усилия.

Трудно се променя манталитет на отбор. Добре е, че взехме 16 точки у дома и 14 като гост.
Парите от УЕФА са важни за повечето отбори. Има много слухове. Важно е тези пари да се вземат, заяви старши треньорът на Верея Илиан Илиев следи ремито 1:1 с Локомотив (Пд)

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu