Акрапович даде три дни още на играчите на проби

28 Юни 2018 09:06

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че е останал разочарован от показаното от отбора през първото полувреме на контролата с Марица (Пловдив), завършила с победа за "смърфовете" със 7:2.

"Бе важно да няма контузии както в нашия състав, така и в този на съперника. Сутринта преди мача направихме тренировка, за да бъдем в нужната кондиция за двубоя. Първото полувреме бе тотална катастрофа. Но донякъде е нормално, защото имаме няколко играчи на проби. Затова и нещата не функционираха така, както аз искам. Второто полувреме вече бе много добро. Не допуснахме нито един удар към нашата врата. Играхме само в половината на съперника и движението беше добро. Просто момчетата трябва да разберат, че е нужно да правят това, което искам. Надявам се следващият мач да е по-добре", каза специалистът.

"Ще изчакам още два-три дни, за да реша за играчите на проби. Всички заслужават втори шанс. Трудно ми е сега да преценя и да кажа кой става и кой не. Ще изчакам още малко, няма да бързам. Може да се отвори шанс за още играчи. Но знаете, че през лятото е по-трудно да се намери някой добър състезател. Футболистите са на почивки, на море, къпят се. Зимата е по-лесно. Тогава няма какво да работят, не знаят да карат ски и искат да ги вземеш", направи любопитен коментар Акрапович.

Източник: "Тема спорт"

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu