Издадоха заповед за ареста на боса на ПАОК /видео/

12 Мар 2018 15:15

 

 

 

Гръцката полиция е издала заповед за арест за президента на ПАОК Иван Савидис и за още четирима души след инциденти по време на мач с АЕК, предаде ТАСС, като цитира информация във в."Катимерини".

 

 

 

Дубоят беше прекъснат. Олигархът с гръцки корени се появи на терена, след като съдията отмени гол на неговия отбор заради засада. Според очевидци Савидис заплашвал рефера и искал да се зачете голът. 

 

На снимки, разпространени от медиите, се вижда, че на колана му е имало пистолет. Съдията променил мнението си и решил да зачете гола, но напусналите терена футболисти на АЕК са отказали да излязат отново от съображения за сигурност.

 

От пресслужбата на руския предприемач са заявилха, че по време на мача Савидис не е заплашвал никого с оръжие. Отбелязва се, че заповедта за задържане е издадена заради излизането на Савидис на терена, а не заради евентуално носене на оръжие.  Савидис се издирва за "нарушаване на спортния закон", а не за носене на оръжие, тъй като "той има лиценз", е посочил полицейски източник пред АФП.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu