Някой разбра ли от телевизиите за чисто новия Закон за спорта, върху който беше работено 3 години?

06 Окт 2018 08:51

PR-ът на ПП ГЕРБ публикува в профила си във Фейсбук изключително интересен коментар за приетия Закон за спорта:

"Това, че Стефчо Апостолов се запънал на няколко думички от парламентарната трибуна, стана голяяяяяяма новина! ОК, решение си е на колегите журналисти (не тези в парламента, а на онези, които им нареждат какво е интересно и ще влезе в новинарските емисии).

А някой разбра ли изобщо от новините по телевизиите вчера и днес, че бе приет чисто нов Закон за спорта, върху който беше работено над 3 години? Не?!? Някой получи ли информация от новините, че в закона са заложени промени по отношение на възможностите за инвестиции в спортни обекти и съоръжения, по отношение на статута, правата и задълженията на спортните организации, както и регламентирането на борбата срещу употребата на допинг?

А информираха ли ви медиите, че новият закон ще засили контрола и изискванията към спортните организации, които получават държавно финансиране? Неееее?!? Е как може?

Ей такива неща се сещам като почнат безбройните претенции за нивото на българската журналистиката и свободата на словото!

А иронията на съдбата е в това, че колкото се възмущавам, толкова ме и боли, понеже знаете, че бивши журналисти няма..."

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu