Гласувайте за австралопитеци, Костов е виновен

27 Мар 2019 09:52

Така. Т.нар. медии, различни събрани от кол и въже самозвани анализатори, както и хванати от гората стратези по вселенските конспирации успяха да ме вбесят.

Накратко. В Свободна Европа и в Антикорупционния фонд са чули нещо. Постъпили са професионално (за разлика от горепосочените всезнайковци) и са проверили онова, което са дочули. От проверката изскача "Апартаментгейт".

Какво следва - т.е. освен съвършено правилната реакция на обикновените хора, че това е дъното?

 

Следва следното. Разни умници стигат до дълбокомисленото заключение, че става дума за планиран удар, част от конспирация против ГЕРБ (които ни пазят от комунистите) преди изборите. И цял ден обсъждат, кой, с каква цел и с какви перспективи за успех нанася удара върху любимите на народа ЦЦ, ЦвЦв и ББ.

Още по-накратко:

1. Да измисляш конспирация там, където има професионално свършена работа - това те прави жалък неграмотник, най-вероятно - продажен. И цървул в лошия смисъл.

2. Конспиративните умници очевидно отдавна не са виждали професионално свършена работа. Което ни казва за тях всичко, което искаме да знаем.

 

3. А да дължиш услуга на ЦвЦв (което само по себе си е позорящо обстоятелство), всички да знаят това - и сега да се изтъпаниш в негова защита, това е за онзи кръг на Ада, в който се пържат лъжесвидетелите.

Гласувайте, прочее, за ББ, ЦвЦв и разните му там австралопитеци, питекантропи и троглодити, защото именно те пазят именно вас от комунистите.

И освен това Костов е виновен.

Извод: за разлика от здравомислещите обикновени хора, разните му там медийни умници в момента си купуват фабрика на 8 септември. И ни навират това в очите.

Ум царува, ум робува, ум патки пасе. В момента - предимно патки. Пасе.

Аман от превити гръбнаци на лакеи и самозванци, маскирани като общественици и висшисти.

Б. ред. - Мнението на проф. Евгений Дайнов е от профила му във фейсбук.

Main Menu