Енчев: Ако се погледне в огледалото, ВМРО ще види озъбеното лице на корупцията

13 Авг 2020 19:12

За нас мандатът в това Народно събрание ще бъде изпълнен, когато основните ни приоритети бъдат реализирани. Не желаем да поощряваме доказаната нечистоплътност на опозицията при употребата на институциите в частна полза, се казва в позиция на депутатите от ВМРО…

 

Понеже говорят за чуждата нечистоплътност, да припомним политическата "чистоплътност" на ВМРО в частна полза: Чистоплътно ли е да печелиш избори с обещание за минимална пенсия от 300 лева, полицай във всяко селище и задължителна военна служба, а в края на мандата си да подхвърлиш по 50 лева на пенсионерите, да няма кьорав полицай в селата и да приемеш недодялан Закон за доброволната военна служба, гарниран с Доброволни отряди към МВР, копиращи бухалкаджийските бригади на СИК?

 

Чистоплътно ли е да обещаващ, че няма да допуснеш завръщане на ДПС във властта, а четвърта година да управляваш с подкрепата на ДПС?

 

Чистоплътно ли е да хулиш Истанбулската конвенция в София и да пледираш за морална чистота, а в Европарламента твоят депутат гласува „въздържал се“ за същата конвенция и шофира мъртво пиян по българските пътища?

 

Чистоплътно ли е на софийски адрес на организацията да регистрираш хиляди кандидати за български паспорт от Македония, Албания, Косово, Украйна, Молдова? И след разкритията за тази афера да уволняваш и съдиш държавния служител, опълчил се на паспортната групировка?

 

Обаче народът изтрезня и за 35 дни порастна с няколко века!

 

Коментар на Велизар Енчев, Фейсбук

Main Menu