Слатински: Властта живее в нарцистична хиперреалност

05 Ян 2021 08:21

"Япония обмисля извънредно положение заради вируса /докато си прави сметки без кръчмар за Олимпиадата/.

Украйна излиза в тежък локдаун след няколко дни… Гърция затяга мерките с отчаян опит да спре ескалацията на пандемията… Русия се готви за нови и то екстремни пикове на вируса… Няколко региона в Испания засилват ограниченията заради ръста на заразени и починали от вируса…".

Това написа в профила си във Фейсбук Николай Слатински.

 

"Спирам дотук, вие и сами можете да се поровите из новините. Само в България властите живеят в своята нарцистична и екзалтирана хиперреалност, в която вирусът отстъпва и затова са готови да започнат (а всъщност от днес започнаха) да отслабват мерките. Въпреки че новият щам на вируса се предва от човек на човек едва ли не с поглед... Преди повече 20 дни направих прогнозата, че още след 15 януари числата на заразените у нас ще тръгнат нагори, а след 25 януари това ще се случи и с данните за починалите.

Януари е най-лошото време за подаване на сигнали от властта за смекчаване на ограничанията и за отпускане на хората в спазването на елементарните мерки за превенция и нерисково поведение! Но нашата власт токува с широко затворени очи – като глухар в любовен период. А любовта на властта е в разгара си – към самата себе си като цяло и към самия Него – в частност", допълни Слатински.

Main Menu