Гамизов: Борисов затъва в зависимост от Москва

05 Ян 2021 16:50

Каква технология на злото... Докато Борисов се скри, защото от първи януари санкциите за Северен поток 2 и Турски Поток станаха опасно реални и вече доведоха до резултат в Германия, Хърватия постигна пълна независимост от руските военни енергийни операции провеждани от Газпром.

 

Терминалът им за втечнен газ на остров Кърк е готов и прие първото суперкарго от евтин и много по-качествен американски природен газ. Каква зла ирония на една още по-зла българска диктатура. Не само затъваме все повече в зависимост от диктатурата в Москва, но и сами плащаме за това робство. Построихме им газопровод от който не можем нищо да спечелим за милиарди, опростихме им милиарди за спрения стар транзит, руснаци и мафиоти откраднаха незнайно колко стотици милиони покрай строежа и накрая участвахме и участваме в руска военна енергийна хибридна операция на Балканите.

 

Борисов е смайващ. Това, което върши не е просто диктатура. Той постига невъзможното за диктатурата в Москва. Кремъл си има не просто марионетка, а съставна част от държавата си в ЕС и НАТО в лицето на България благодарение на режима на Борисов.

 

Стефан Гамизов, Фейсбук 

Main Menu