Николай Марков: Уникален кабинет от гербаджийски калинки

20 Авг 2021 18:50

"Какъв "уникален кабинет" от гербаджийски калинки, само - Румен Христов/вицепремиер и МВР шеф/, Делян Добрев /наемателя на майкините си имоти, министър на енергетиката/ и прочее. Все отбор бойкови памперси в човешка форма. Ананиев, Сачева!?

Преди година време калинките в политиката се възприемаха като борисово достижение. Оказа се, обаче, че около Борисов живеят само и единствено калинки, но той не е изключение. Видимо, че и във всички други партии калинкизацията е в пандемична фаза и политическите последствия не закъсняват. Лъснати калинки, кембриджки калинки, дълбоко провинциални калинки, академични калинки - само калинки, нищо различно", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

На тази калинкизация отгоре, всички политически партии правят внушения, че народа им бил виновен, щото бил аграрен. Може и да е така донякъде, но не може да се отрече, че същият този български народ разпознава безпогрешно оригинал и фалшификат. И когато му набутват само фалшификати пред очите той си обръща гърба и си тръгва.

 

Прощавайте, но българският селянин е бил винаги свръхчувстивителен и ако България съществува до днес, то е заради онзи здрав вътрешен заряд, който политиците ни не могат да разчетат. Този шифър е непознат за родените предатели на род и родина в името на лично свое благо.

Политическата ни система е блокирана в защита на мафиотски интереси, които се доближават до интересите на външните ни грабители. Очаквахме от новите ни партньори разбиране и помощ, получихме съюзяването им с най-тежката организирана престъпност в България и пълна манипулация и изкривяване на вътрешната ни политика. Катастрофата предстои, защото между партньорите и нас няма истина. Няма и емпатия.

Искаме да продължим на здраво, но за целта се ползват болни, изхабени, корумпирани, невежи и зависими фигури, интегрирани в държавната и политическа власти. Така няма да стане и причина пак няма да е в българския народ, а в тези, които съучастват на международни и наши престъпници. Има граници и някои от тях трябва да са свещени и недостъпни. Предателят не мисли така.

Това, което аз разбрах е, че в България няма политици, а лобисти!

Наемници срещу високо заплащане, които са готови да формулират, дефинират, развиват и въвеждат в изпълнение всякакви небивалици, в името на заветната цел - възнаграждението си. Тяхната активност се случва със светване на червена светлина, също като кучетата на Павлов.

Обидно е да си български гражданин - мафиотски поданик, иначе казано европеец. Българин под евро-атлантическо иго.

Main Menu