Печат на тази страница

Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов?

13 Окт 2021 19:13

В ДУПКАТА Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов? Заради последните 16 години, в които българският футбол стана по-негледаем от махленско мачле в събота следобед.

Нови таланти няма, но не защото не се раждат, а защото никой няма време и желание да се занимава с тях. А и за какво? Черното тото си върви, глей кво хубаво ни се получава. Аре духай там свирката. Абе, съдията, ти знаеш ли, че много приличаш на келнер… Я ела, че пак ми се е паднала оная чаша с дупката… ха-ха-ха

Добре, това не сме ние. Ние сме другите, дето пак ще изпсуваме, ще се врътнем встрани и ще си гледаме футбол от някоя истинска лига. Но тъжното е, че през тези 16 години сигурно много деца в тази отвлечена държава са се родили с поне част от таланта на Бербатов. И понеже не им се е получило да станат добри футболисти, им се налага да се превърнат в нещо друго. Например в келнери.

 

И още нещо. Това, което се случи днес в БФС не е нещо, което не ви засяга, дори и ако предпочитате Рахманинов пред Роналдо. Истината е, че изборите в БФС са избори по български. 14 ноември идва. И не, Господ не е българин.

Радослав Бимбалов, Фейсбук

Main Menu