Красимир Каракачанов: Следване на националния интерес – това е разумната политика за България

28 Окт 2022 10:46
 
Надявам се след толкова лъжи българският народ да е помъдрял.
Днес Кирил Петков откри кампанията си на границата, Корнелия Нинова пък със събор-веселие на местността Жабокрек. „Демократична България“ сигурно ще направи пред Президентството вечер на къпането. „Шоуто на Слави“ пък заяви една стара наша идея на ВМРО – по-ясни правомощия на президента. Янев – няма смешки. Костадинов – защо хората бягат от него. А междувременно ДПС се смеят последни, защото подготвят вота в Турция, пише Каракачанов. 
„Само българският народ – с гласа си – може да развали тези сметки.“
 
Ето и цялата публикация от Фейсбук профила на Красимир Каракачанов>>:
 
Кирил Петков откривал кампанията си на границата. Корнелия Нинова пък я откривала със, забележете, събор-веселие в местността Жабокрек. „Демократична България“ вероятно ще я открие с къпане във фонтана пред Президентството, където всяка вечер шепа либерали се събират да измислят как гордо да оставят българите да се къпят със студена вода. А Костадинов вече откри – с обяснения защо хората бягат от него.
Слави Трифонов поне откри кампанията си с една отдавнашна цел на ВМРО – по-ясни правомощия на фигурата на президента у нас. Който и да е той. Но и Слави го направи по своя си неподражаем начин – като шоу за смешки. Всеки момент очакваме обичайната порция хумор и от Борисов. А на Янев дори и смешките не му се получават. Разбира се, накрая ДПС си правят сметката да се смеят последни – те просто си подготвят вота от Турция. 
Само българският народ – с гласа си – може да развали тези сметки. И да принуди върхушката да спре да му се присмива.   
Лицемерието на тези хора е потресаващо. Вместо да признае провал по граничната си политика, неуспехи срещу мигрантската вълна и отговорност за два изгубени живота на полицаи, Петков ползва границата за реклама.
Животът на българските униформени пък никога не е значел каквото и да е било за комунистите и техните наследници от БСП. Във въпросната „битка“ при Жабокрек, например, партизаните първо убиват българската охрана, а после убиват и около двайсет ранени немски войници в санаториум. За кулминация следват случайни нападения в безразборното оттегляне. 
Такъв е и днешният „героизъм“ на БСП – уж не пращаме оръжие на Украйна, но именно уж. А на мястото, където са убити безпомощни ранени хора, се прави веселие.
Оставям настрана – и на съвестта на ЦИК – как кампанията се открива седмица по-рано. 
В тази кампания има една организация, която не гледа нито към Москва, нито към Вашингтон, нито към Брюксел. Една организация, която знае, че България е член на Европейския съюз и НАТО и няма нужда от сутрин до вечер да плашим гаргите, че някой щял да ни извади от тези съюзи. Една организация, която държи на прагматични и добри  отношенията с Русия – без от сутрин до вечер патетично да се обяснява колко близки сме с руснаците. 
Това е ВМРО. Това е разумната за България политика: следване само на националния интерес. 
А другите нека се надпреварват в лицемерието си. Надявам се след толкова лъжи българският народ да е помъдрял.

Main Menu