Днешният спектакъл Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци) пада заради заболяване на актьор

20 Сеп 2018 14:50
Днешният спектакъл Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци) пада заради заболяване на актьор Днешният спектакъл Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци) пада заради заболяване на актьор

 

Заболяване на актьор от трупата на Народен театър „Иван Вазов” наложи падането на спектакъла „Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци)” тази вечер от 19 часа в голямата зала на Драматичния театър, обявиха организаторите на фестивала „Сцена на кръстопът”. Ето и официалното съобщение от екипа на театралния форум:

Уважаеми зрители,
Със съжаление ви уведомяваме, че поради заболяване на актьор от трупата на Народен театър „Иван Вазов” представлението „Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци)”, обявено за 20.09. от 19 часа, няма да се състои.

Можете да заверите билетите си за друго представление от програмата на Фестивала или да получите обратно парите си в работното време на касатите на Драматичния театър не по-късно от 5 октомври 2018 г.

Работното време на касата в Драматичния театър е от понеделник до петък (без официалните неработни дни) от 10 до 14 и от 15 до 19 ч.

 

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu