Награждаване на победителите в конкурса „Добромир Тонев"

09 Окт 2018 13:15

С церемония по награждаване ще приключи VIII-ия Национален конкурс за поезия „Добромир Тонев" за автори до 45-годишна възраст. Организатори на конкурса, който се провежда ежегодно са Община Пловдив и Дружество на писателите – Пловдив, със съдействието на ИК „Хермес", ПУ „Паисий Хилендарски", г-жа Тони Симидчиева и Туристическа агенция „Ана Травел".

Наградният фонд, осигурен от Община Пловдив е в размер на 1200 лв, разпределени както следва 600 лв. за първа награда, 400 лв. за втора и 200 лв. за трета.

Традиционна е и наградата, осигурена от Филологически факултет на ПУ „П. Хилендарски" за поет-студент, която ще бъде връчена от заместник- декана на факултета.

Специални награди са осигурени и от партньорите на конкурса - специална награда за млад поет, осигурена от Радио Пловдив; ваучер за екскурзия по избор, осигурена от Туристическа агенция „Ана Травел“; Вечеря и нощувка за двама в хотел „Одеон“ – Пловдив.

 

Церемонията по награждаване на победителите в конкурса ще се състои в навечерието на годишнината от рождението на поета - 13 октомври 2018 г., събота, от 18:00 ч., в Културен център „Тракарт“, Пловдив, подлез „Археологически“.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu