Уникалните кукли Благуните отново в Пловдив /видео/

10 Окт 2018 17:13
След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“, излъчен в рубриката на БНТ “Лека нощ деца!" и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създава детски спектакъл с героите от сериала. С тях ще могат да се срещнат и почитателите от Пловдив на 28 октомври (неделя) от 10:30 ч. в Дома на културата „Борис Христов”.
 
В представлението децата ще имат възможност за първи път да се срещнат на живо с любимите си герои. Заедно те ще се потопят в света на приказката, да преживеят заедно весели и поучителни истории. Ще могат да видят изключително красиви кукли, цветни и пищни, специално преработени за сцена и декорите с впечатляващи размери.
 
В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и специално написани нови весели песнопения. Техните текстове учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.
 
Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф - Кирил Наумов, кукли - Благовеста Василева, музика -Димо Стоянов от ПИФ и Александър Дойчев. Участват актьорите от театър Вилекула -
Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.
 
Красивият декор, пищни костюми и невероятно въздействащите герои и истории омагьосват детската аудитория.
 
Разпространете информацията, за да направим максимално повече деца част от красивото пътуване в света на благуните.
 
Спектакълът е подходящ за деца от 3.5 години до безкрай. Времетраенето е 60 минути.
 
ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ ОТ 10 И 12 лв. ТЪРСЕТЕ В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР ПРЕД ОБЩИНАТА.
Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu