Печат на тази страница

Уъркшоп "Изкуството на публичните комуникации"

03 Дек 2018 14:33

 

Сдружението за правна помощ на потребителите организира три уършопа под надслов „Изкуството на публичните комуникации“. Събитията ще се проведат под ръководството на преподавателя по комуникации в АМТИИ проф. д-р Любомир Караджов и с участието на доц. д-р Димитър Деков от юридическия факултет на ПУ.

Два от уъркшоповете ще се състоят на 5 и 11 декември 2018 г. в СППП в рамките на проекта "Правна защита на интелектуалната собственост: Кой има нужда от нея? Защо?", осъществяван с финансовата подкрепа на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (European Union Intellectual Property Office), договор 1320180013. По същия проект през октомври т.г. вече бе представена публично книгата "Право на интелектуална собственост" с автори проф. дюн Цветана Каменова, проф. д-р Стефан Стефанов, д-р Мадлен Кавръкова и доц. д-р Димитър Деков. Модератор бе проф. Любомир Караджов.

Третият уъркшоп е предвиден за 8 януари 2019 г.

Целта на уъркшоповете е обучение за овладяване на изкуството на комуникационни стратегии и моделиране на текстове за постигане на взаимноизгодни отношения с институциите от сферата на деловия сектор, културата и творческите организации.

Main Menu