Синът на Александър Дойнов в първата хип-хоп пиеса ''Секс, наркотици & hip-hop''

07 Ян 2019 16:46

Първата хип-хоп пиеса в България е най-новият проект на част от екипа, който стои зад първия хип-хоп сериал „Лъжливи рими”. Идеята е на един от продуцентите на сериала - Стелиан Димитров, който е и в основата актьорът и режисьор Станислав Дойнов, рапърите Зипо & Слаш и един от най-добрите млади хип-хоп диджей DJ Ganx да се съберат в този проект.

Пиесата има допирни точки с най-играното представление у нас "Секс, наркотици и рокендрол'', но създава един нов свят, като ''бяга'' от типичната постановка и търси нови хоризонти за досег с публиката.

''Секс, наркотици & hip-hop''е музикален интерактивен спектакъл, който проследява странностите на човешкия живот, големите мечти на малките хора, както и истината, от която се опитваме да избягаме, но рано или късно ни настига!

„Искам да разбия всички стандартни техники за изграждане на театър и да покажа, че той може да се прави от всичко и с всичко...стига да имаш точното послание! Животът е една голяма кофа за боклук, в която врят страсти и мечти, дързост и радост!'', сподели режисьорът на пиесата Станислав Дойнов.

 

Main Menu