6-ти Международен Фото Салон ПЛОВДИВ 2019 е отворен за участие!

14 Мар 2019 12:01

6-ти Международен Фото Салон ПЛОВДИВ 2019 се провежда под патронажа на FIAP, PSA, HPS и НСФА. Събитието е част от Културния календар на Пловдив за 2019 година и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

„Вече 5 години купата се печели от автори от далечни страни - Иран, Нидерландия, 2 пъти в Китай и Норвегия. Това е най-силния кадър на всяко издание, който се избира от журито от 10-12 фаворита на организаторите Рефлекси ООД. Силно се надяваме в това издание, купата най-сетне да увенчае с триумф български кадър и български фото творец! Ще бъде чудесен успех за салон Пловдив, тъй като градът ни е и Европейска Столица на Културата през 2019 година! Друго ново по линия на устойчивото ни партньорство с Община Пловдив (шеста, поредна година) е, че освен традиционната почетна диплома те добавиха и парична награда към нея. За тази награда Община Пловдив ще избере един кадър на български автор от целия фотосалон – т.е. от всички раздели.
Във връзка с титлата, която градът ни носи, измислихме и още една опция! С обявяването на салона за отворен, предлагаме на всички, които мислят да се включат в шестото издание, промоция “Ранни птички” - за ранни записвания! Това са първите, най-рано записали се участници. Опцията, която печелят първите 19-20 участника*, резервирали участия с плащане** (за минимум 3 секции), е че те ще получат ваучер за безплатно участие във всички шест раздела в 7-ми МФС Пловдив през 2020г.

Международният фото салон е в ШЕСТ раздела:
1. 
Отворен ЧЕРНО-БЯЛА
2. 
Отворен ЦВЕТНА
3. 
ПРИРОДА
4. 
ФОТОЖУРНАЛИСТИКА (TRAD)
5. 
ПОРТРЕТ и ТЯЛО
6. 
МОЯТ ГРАД  Основна тема
 Подтема - ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ НА КУЛТУРАТА 1985 – 2023

Салонът (изложбата) не приема фотографии, които вече са участвали в предишните 5 издания!

ПЕТ членно жури
ЧЕТИРИ подкрепящи фото организации
ТРИ национални журита
ДВА вида каталог (печатен и CD) за всеки участник. 5 FIAP звезди за печатния каталог
ЕДНА голяма награда - КУПА + 500 € и общо награди - над 150 на бройКраен срок – 6 май 2019
Пълен регламент, календар, такси и видове плащане, жури, награди и онлайн участие на: www.photosalon-plovdiv.com

Main Menu