Мики Манойлович: Пловдив е специален в моите спомени /снимки + видео/

19 Мар 2019 07:36

Пловдив е един специален град в моите спомени и пазя само хубави неща. Четири седмици снимахме част от Ъндърграунд под тепетата. Това каза сръбската звезда Мики Манойлович при представянето на филма "Сутиенът" в Пловдив. Когато се запознах с този сценарий си казах, че това е много смела идея., каза сърбинът. Той разсмя публиката с няколко любопитни случки около снимките в Азербайджан, както и с факта, че всеки втори ден на снимките идвала полиция.

 

Германия-Азербайджан, 2018, 90 мин., цветен, игрален

Режисьор: Файт Хелмер

Сценарий: Файт Хелмер, Леони Гейзингер

Оператор: Феликс Лайберг

Музика: Сирил Морин

В ролите: Мики Манойлович, Паз Вега, Чулпан Хаматова, Денис Лавант, Мая Моргенстерн, Ирмена Чичикова

Продуценти - Файт Хелмер, Ширин Хартман, Тсиако Абесадзе

Продукция - Veit Helmer – Filmproduktion

 

Машинистът Нурлан кара влака към Баку за последен път, преди да се пенсионира. По пътя през кварталите в града влакът му закача син сутиен от нечий простор. За да избяга от самотното си съществуване, Нурлан тръгва на най-приключенското пътешествие в живота си: да открие собственичката на това любопитно бельо. Той наема малка стая в Баку и започва своето издирване.

 

С изключителна целеустременост Нурлан чука на всяка врата по пътя на влака. И докато жените, които среща, имат своите причини да го допуснат в живота си, неговият "проект" не остава незабелязан от съпрузите им. Колкото по-трудно става, толкова по-изобретателен и непримирим става Нурлан, за да убеди всяка жена да пробва сутиена.

Main Menu