Стоянка Мутафова – гост на ОИ „Старинен Пловдив“ за 50-годишния юбилей

08 Апр 2019 10:11

 

По повод 50-годишния юбилей на ОИ "Старинен Пловдив" и по покана на екипа, в Пловдив ще гостува голямата и обичана „г-жа Стихийно бедствие“ – Стоянка Мутафова.

Тя също чества юбилей през тази година – 70 години на сцена. В Пловдив, Стоянка Мутафова, придружавана от дъщеря си Мария Грубешлиева и мениджъра си Евгени Боянов, ще представи книгата си "Добър вечер, столетие мое!" на 11 април, четвъртък, от 18:00 ч. в Малка Базилика.

Тя е легенда. От 70 години изумителният ѝ талант пречиства душите и мислите ни с магическата сила на смеха. Очите ѝ са видели 97 зими, а закачливите пламъчета в тях не само не са изстинали, а днес блестят с двойна сила. Тя е Стоянка Мутафова. Една жена, която не се среща всеки ден. Ще имаме честта да я посрещнем, да се докоснем до невероятното ѝ излъчване.

Поради очаквания голям интерес към обичаната актриса, организаторите от ОИ „Старинен Пловдив“ са осигурили LED екран, на който срещата ще се излъчва в реално време, за да може повече хора да станат съпричастни и да се докоснат до таланта и невероятния ѝ дух. Възможностите на Малката базиликата позволяват да се използват амфитеатралните седалки на открито пред входа и оттам да се наблюдава излъчването.

Всички желаещи ще могат да си закупят книгата, да получат лично автограф, да се снимат с нея. По идея на ОИ "Старинен Пловдив" (с финансовата подкрепа на МОЛ PLovdiv Plaza) всяко читалище на територията на Пловдив -24 бр., ще получи книга с автограф за библиотечния си фонд.

Main Menu