Печат на тази страница

Театралното приключение „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир отново в Пловдив

10 Апр 2019 19:24

Поради големия интерес спектакълът „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир ще се играе отново 14 април, неделя, от 11:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов".

Режисьор е МАРИЙ РОСИН, участват актьорите : ВЯРА НАЧЕВА, ТАНЯ ЙОРГОВА, ДЕНИЦА ДАРИНОВА, ХРИСТИЯНА ПЕНЕВА, ИВАЙЛО ГАНДЕВ, ДИМИТЪР МАРКОВ,ИВАЙЛО ДРАГИЕВ и АЛЕКСАНДЪР ЕВГЕНИЕВ.

Да бъдеш или не Ромео и Жулиета! Така, накратко, за да не губите време в четене, а направо да дойдете да гледате. Пиесата е на Шекспир с първо име Уилям. Със сигурност го знаете. Англия, Ренесанс, кралица Елизабет I, театър Глоуб, открито небе, хората гледат прави…

Пиесата я знаете още по-добре. Ромео, Жулиета, вражда, любов, смърт. Какво ви предлагаме ние. Шекспир си остава Шекспир, историята си е същата, костюмите са ренесансови, но Ромео и Жулиета сте вие. Стреснахте ли се? Няма страшно! Всичко е доброволно и с много любов.

22-ма от вас ще бъдат с нас на сцената и заедно ще зададем въпроса: “Да бъдеш или не Ромео и Жулиета” Знам, че знаете, че това е от друга пиеса… Правим се малко на интересни… И най-важното - ваши водачи в това особено театрално приключение са двамата чаровници от Айде БГ. Ако не ги познавате, помолете някое дете да ви разкаже.

Билети - на касата на "Маск Арт" в ДК “Борис Христов“, тел.: 0894/ 61-11-88

Main Menu