Комедията „Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ на Теди Москов отново гостува в Пловдив

02 Май 2019 15:22

Комедийният спектакъл „Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ на режисьора Теди Москов гостува отново в Пловдив на 18 май, събота, от 19.30 часа в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив.

Сценарият на „Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ от афиша на Малък градски театър „Зад канала” е написан от Теди Москов и Симон Шварц, сценографията е на Петя Стойкова, а музиката е на Антони Дончев.

Спектакълът е вдъхновен от филма на Еторе Скола "Обичахме се толкова много“ (1974 г.), в който участват изключителните Клаудия Кардинале, Нино Манфреди, Виторио Гасман, Алдо Фабрици и Стефано Сата Флорес.

Артистите в нашето представление не им отстъпват по нищо, както ще се убедите сами! Това са:

Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова, Мак Маринов, Георги Кацарски.

 

Билети се продават на касата на МаскАрт в Дома на културата „Борис Христов“ . (Телефон за контакт: 0894 61 11 88)

Аз обичам ти обичаш тя обича…Кой съм аз? Кой си ти? Коя е тя? Кои са всички и за какво става въпрос? Те са трима най- добри приятели, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник- любовен и приятелски едновременно. А тя коя е? Кого от тях обича? Изобщо обича ли някого, или просто майсторски „жонглира“ с всичките? Може ли една жена да се влюбва често, но всеки път за първи път?

„Няма единствена любов! Всяка любов е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. Аз обичам, ти обичаш, тя обича… ли? В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос само за любов, а и за излъгани надежди, неосъществени мечти, пропаднали намерения. Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един детайл от случващото се”, разказва режисьорът Теди Москов.

Main Menu