Печат на тази страница

Четвъртата "Серенада- изненада" ще е в кв.Кючук Париж

10 Юни 2019 15:38

Ако сме дружелюбни и приятелски настроени към съседите си, една голяма част вероятно ще ни отвърне със същото! Но..., общуваме ли помежду си..., познаваме ли съседите в блока, в който живеем... Да помислим върху взаимоотношенията с хората, с които живеем в близост, в квартала.., да възобновим приятните, добрите съседски отношения -  към това ни призовават инициаторите на нестандартния музикален формат „Серенада-Изненада“.

На 12 юни, от 19 часа, още един квартал в Пловдив ще бъде дарен с вечерен концерт, съвсем изненадващо. Може да издадем, че това ще се случи в „Кючук Париж“, но къде точно – тайна!

Очаквайте, ослушвайте се, излезте на балкони и тераси, слезте пред блока, поговорете със съседи и близки, изчакайте... Може би точно пред вашия блок ще се случи хубавото събитие!

Това, което може да издадем е, че във вечерната Серенада-изненада ще се включат, както деца-таланти, вокални изпълнители, така и младата поп певица Вяра Антонова. И още – танцьорите от Детска школа към танцова формация „Пловдивъ“ ще украсят с шопски ритми хубавия вечерен концерт. Специална изненада са музикантите от група „Докторите“, които ще изпълнят свои авторски песни, между които и песента за Пловдив, която прозвуча в дните около откриването на Пловдив за Европейска столица на културата – „Този вечен град“! И още едни специални гости ще има във вечерната серенада, дар за любителите на народна музика – музикантите от оркестър „Млади тракийци“, както и обичаната народна певица Ваня Вълкова. Водещ на вечерната „Серанада-Изненада“ ще бъде Ася Антонова, която добре познавате от предаването „Ася в страната на талантите“.

Заедно с талантливия екип на предаването и всички участници в хубавата Серенада-изненада, пловдивчани ще прекарат една незабравима юнска вечер... И ще поговорят със съседите си! Накрая предстои да се извие и завие едно хубаво българско хоро, символът на заедност. Една прекрасна метафора, на финала на всяка една серенада!

„Серенада-изненада“ се реализира с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година!

Main Menu