ОТМЯНА на спектакъла „България – земя благословена“!

13 Юни 2019 14:03

С уведомително писмо от организаторите на Концерт-спектакъла „България – земя благословена“ с режисьор Борис Радев и продуцент Народен театър „Иван Вазов“, с участието на Георги Мамалев, Параскева Джукелова, Дарин Ангелов, Стоян Алексиев, Васил Драганов, Теодор Елмазов и Пламен Пеев, танцьори от балет „Арабеск”, ансамбъл „Българе”, „101 каба гайди“, както и вокална група „Ведра Лика”, получихме следната информация:

"Насрочените 2 концерта – спектакли „България – земя благословена” на 17.06.2019г. в Античен театър, Пловдив и на 22.06.2019г. в Летен театър, Бургас няма да бъдат проведени, поради технически и логистични причини."

Връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Краен срок на връщане 22.09.2019

Main Menu