Мария Илиева: Пловдивската публика е усмихната, топла и отдадена

04 Юли 2019 12:46

 

Броени дни остават до старта на турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”, което започва на 9 юли от Античния театър в Пловдив.

„Радвам се, че стартирам именно тук. Ще ми даде енергия и заряд за следващите концерти. Получих и един страхотен знак, че всичко ще е супер – преди около месец именно под тепетата получих наградата за Певица на годината от БГ Радио“, споделя вълнението си преди началото на концертната си обиколка Мария Илиева. Шоуто в Пловдив е и част от програмата „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“, подкрепата си към която магнетичната изпълнителка засвидетелства още от самото начало на кампанията по кандидатурата на града за европейска културна столица.

За усмихнатата, топла и отдадена пловдивска публика ще има и специални изненади, които Мария Илиева и музикантите й не издават пред никого. Привилегията да бъде най-специален от всички в Античния театър и да бъде близо до своята любимка на сцената ще има един, а неговото име ще стане известно непосредствено преди шоуто. Той ще бъде избран от всички, включили се в специалното фото предизвикателство на чаровната дива в социалните мрежи.

Билети все още има в мрежата на Ивентим и по места, а вратите ще бъдат отворени в 18 часа.

Следващите дати от турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” са 14 юли – Летен театър, Бургас; 16 юли – Летен театър, Варна и 22 октомври – зала 1 на НДК.

Main Menu