Мария Илиева зарадва феновете си с грандиозен концерт в Пловдив /снимки/

10 Юли 2019 10:30

Една от най-обичаните съвременни български певици Мария Илиева зарадва пловдивските си фенове с грандиозен концерт на Античния театър в Пловдив снощи. 

Илиева изпълни едни от най-големите си хитове като "Стерео стая", "Всичко", "Нищо", "Крадена любов" и други.Мария Илиева заложи на два тоалета, дело на Вяра Лазарова (FEDE) – в малиново червено и черно. За стила на момчетата от бенда ѝ се погрижи ANDREWS FASHION. По време на концерта Мария Илиева подари на фен от публиката незабравимо изживяване. След предизвикателство в социалните мрежи тя избра Красимир Шивачев да се присъедини към нея на сцената и да му посвети любимата му нейна песен. Певицата беше подготвена, че тя е „Нека вали”, но не скри изумлението си, когато пловдивчанинът я запя в отговор на въпроса „Как се чувстваш?”. Изпълнението се превърна в своеобразен дует между двамата, който публиката дълго време аплодира на крака.

Специален гост на концерта в Пловдив беше певецът Любо Киров, като двамата изпълниха и съвместното си парче - Alright.

„Турнето ми започва на едно от най-магичните и красиви места в България,” развълнувано сподели Мария. „Благодаря ви за топлината и отношението, за мен е огромно щастие да съм тук пред вас”. Певицата не пропусна и да благодари и на Пловдив – Европейска столица на културата, част от чиято програма беше концертът ѝ.

След два биса и нестихващи аплодисменти, Мария Илиева отдели време след концерта, за да се снима с желаещите и да раздаде автографи върху тениски и албуми, закупени от специалния мърчандайз щанд., който съпровожда турнето.

Пловдив беше първият град от турнето на певицата "Всичко" - най-доброто от Мария Илиева, която представя албума си "Всичко". 

Следват концерти на 14 юли в Летния театър в Бургас, 16 юли в Летния театър във Варна и на 22 октомври в София в зала 1 на НДК.

Main Menu