БГ актьори и певци зоват за помощ за събиране на средства за лечение на 32-годишната Камелия Добрева

12 Юли 2019 11:39
БГ актьори и певци зоват за помощ във „Фейсбук“ за събиране на средства за лечение на 32-годишната Камелия Добрева от Стара Загора, която страда от остра Т-лимфобластна левкемия.
В кампанията се включиха и "Ангелите на Ники", които ще организират редица кампании в Пловдив в подкрепа на младата жена
 
Ками е момиче на 32 години. Все още не е сбъднала най-голяма си мечта - да създаде свое семейство и да има дечица. Самата тя никога не е имала сплотено и подкрепящо я семейство в лицето на родителите си! Въпреки всичко тя е борбена, лъчезарна, умна, красива и амбициозна. Но най-вече е човек с чисто и безкрайно добро сърце! 
 
Няколко дни преди Коледа Ками се събужда с новината, че е болна от Остра Т-лимфобластна левкемия! В момента младата жена е в ремисия и ѝ предстои обстоен преглед в Германия за назначаване на дата за трансплантацията.
 
Нямаме много време за набиране на средствата, защото трансплантацията трябва да се извърши, докато е в ремисия! Тази сума е непосилна за всеки един от нас поотделно, но вярваме, че заедно ще успеем да я съберем!
 
Приятелите на Ками са готови да направят всичко възможно, за да видят чаровната усмивка на нейното личице отново! Те са впрегнали всичките си сили, за да ѝ помогнат, защото я искат с тях и сред тях! 
Ками трябва да живее, но това ще стане само ако всички ние се обединим, за да я подкрепим!
 
"Новината за коварното заболяване Камелия научава броени дни преди миналата Коледа. Тя е диагностицирана в Стара Загора, а след това я местят в болницата по хематология в София", разказа една от приятелките й, ангажирали се с кампанията за събиране на необходимите средства - Надежда Маринова.
 
"Ние си я приемаме като момиче, защото все още не е сбъднала най-голяма си мечта, да създаде свое семейство и да има дечица. Самата тя никога не е имала сплотено и подкрепящо я семейство в лицето на родителите си! Въпреки всичко тя е борбена, лъчезарна, умна, красива и амбициозна. Но най-вече е човек с чисто и безкрайно добро сърце! Всичките ѝ приятели могат да споделят същото, защото са много и все близки", пиша близките на младата жена.
 
За операцията са необходими 328 000 евро. Сумата е непосилна за семейството на младата жена. Близките на Ками огранизират благотворителен базар в нейна помощ в социалните мрежи. Предстои обстоен преглед в Германия.
 
 
Всеки, който иска и може да дари сума за лечението на Камелия, може да го направи на банковите сметки:
BIC: STSABGSF
IBAN EURO: BG93STSA93000026167852
IBAN LEVA: BG68STSA93000026167817 
Титуляр - КАМЕЛИЯ ДОБРЕВА ДОБРЕВА Beneficiary’s name - KAMELIYA DOBREVA DOBREVA PayPal мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Още информация за Ками и кампанията й може да намерите ТУК

Main Menu