Ladies of Jazz: Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева пеят „Златните български хитове" в Пловдив

12 Авг 2019 13:37

 

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за второто издание на музикалния формат „Ladies of Jazz“ в Пловдив. Концертът ще се проведе на 2 септември, понеделник, от 20:30 часа на Античния театър.

Трите изпълнителки ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации на едни от най-големите български хитове през годините специално за новото издание на Ladies of Jazz.

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката на първото по рода си събитие, обединяващо три поколения български изпълнителки.

В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Тодор Бакърджиев, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт под звездите.

Билети се продават на касата на „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“ и в цялата партньорска мрежа на Ивентим.бг. Телефон за информация 0894 611 188

Main Menu