Печат на тази страница

Разтърсваме Младежкия хълм за пети път този уикенд!

30 Авг 2019 12:22

Любимият фестивал на Пловдив се завръща с пълна сила този уикенд! От днес (петък) до неделя, Shake That Хълм разтърсва тепето с главозамайващата си програма.

В петък (30.09) ще пилотираме с музиката на Парапланер, Мила Роберт и Керана и Космонавтите на основната сцена, а Pavel Petrov, VANINA и Yoz от култовия столичен клуб EXE ще се погрижат за любителите на електронната музика на алтернативната сцена - Vibrant stage.

В събота, пак там се заформя „опасно“ трансово торнадо с лейбъла VORTEX, който отбелязва своята 20-годишнина.

По традиция втората вечер на основната сцена е посветена на RnB феновете. Словореди ще разбъркат еМСи А-Я, PRO2TYPE, Zombie One, NDOE, Homelesz&Splitkid и Hilla. Дните на поляната отново са изпълнени с множество спортни и артистични активности за малки и големи, а любителите на ръчни изработки могат да се открият подбрана селекция от най-добрите handmade автори по време на традиционния Shake Market. Хамачена градина, лунапарк, барове, музика, коктейли, уъркшопи, спорт, предизвикателства, танци и още безброй изненади ни очакват на поляната.

За капак в неделя ( и за да ни държи влага до догодина) на основна сцена посрещаме легендите ЪПСУРТ, придружени от WAGABUNGA BAND (Стоян Роянов Я Я)и Илин Илиев – INDY. Vibrand Stage пък, (или каквото е останало от него след съботното торнадо) ще ни доразтърси с LOCATION CUE #2 в състав: ALX, Alexander Savov, Dimo, Chris BG, Marto Gavraili, ROCCO, Silver Ivanov и Vasco C!
Shake That Хълм – чакаме се на поляната, заедно с всички приятели!

Main Menu