БСП

Опашки за билетите на „Сцена на кръстопът”

04 Сеп 2019 16:06

 

Опашки за билети се извиха пред касата на Драматичен театър-Пловдив за представленията – част от програмата на есения фестивал „Сцена на кръстопът”. Най-голям е интересът на публиката към „Актрисата” с Аня Пенчева и Стефан Данаилов, „Празникът” на Явор Гърдев, „Спускане от връх Морган” на режисьора Николай Ламбрев-Михайловски, „Тъпи ентусиасти” на Теди Москов и концертът „За Тодор Колев” на Камен Донев и приятели.
Откриването на „Сцена на кръстопът” е на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър с премиерата на „По-полека” по песните на Стефан Вълдобрев. Спектакълът с режисьор Владимир Люцканов е съвместен проект на трупите на Пловдивския театър и Младежки театър „Николай Бинев”. В „По-полека” ще видим талантливите артисти от двете трупи.
Само преди дни – по време на концерта си с „Обичайните заподозрени” на Античния театър, Стефан Вълдобрев извика на сцената участниците в спектакъла „По-полека” и ги представи на публиката с покана да ги гледат.
След премиерата на новото представление на Драмата, театралната публика ще се наслади на още много интересни спектакли. Ще има и множество съпътстващи събития, които си струва да бъдат посетени.