Безплатна танцова седмица в залите на Dance Station от 3-ти до 10-ти октомври

27 Сеп 2019 16:42

Ако тайно ви се иска да направите нещо различно за себе си, да пробвате нещо ново, забавно, разтоварващо.. Ако детето ви иска да танцува, но не знае точно какво и имате въпроси какво е подходящо за него… Посетете залите на Dance Station в седмицата от 3-ти до 10-ти октомври, където екип от над 50 преподаватели ще ви направи част от над 20 танцови класове.

 

През цялата седмица ще можете да пробвате по един час във всеки стил, който се предлага напълно безплатно! ( Важи само за нови клиенти) Ще можете да зададете въпросите си на място, на самите инструктори и да получите цялата информация за всичко, което предлага центъра. Всеки участвал в часовете ще получи талон “доведи приятел безплатно”. Всеки участвал в класовете ще може да закупи карта с намаление 10% , като отстъпката важи само за нови клиенти в рамките на Безплатната танцова седмица.

Ако имате съмнение относно нивото на групата, която сте си избрали, можете да позвънете за кратка консултация. (0895 767 072)

 

Dance Station е танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова през септември 2014 г., с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците. Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият по иновативен начин танцовото изкуство в България.

Екипът е от млади и доказали се професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали.

 

Dance Station се намира на етаж 4 в Дом на културата „Борис Христов“ на ул. „Гладстон“ 15. Работно време: понеделник – петък от 17:00 – 21:00 часа

Main Menu