Започна уличният фестивал 6Fest в Капана /снимки/

29 Сеп 2019 08:00
6Fest кани пловдивчани и гостите на града да посетят фестивала в карнавални костюми или маскирани 6Fest кани пловдивчани и гостите на града да посетят фестивала в карнавални костюми или маскирани

Габровският уличен фестивал за градски изкуства и щастие Шестфест стартира вчера следобед в Пловдив. Събитията от двудневната програма започнаха в квартал Капана.

Артистите от Цирк “Играчка-Плачко” показаха умения да жонглират еднакво добре както с кристална топка, така и с ... ножове. Те зарадваха пловдивчани на сцена “Ядрото” в 17:00 ч. Двама артисти на кокили от Театър на огъня и сенките Fireter преминаха през улиците на Капана.

Барове и заведения в Капана вече станаха партньори на кампанията и ще предоставят отстъпки и безплатна консумация за всеки, който е в карнавален дрескод на 28 септември в Капана.

Като част от Фестивала за улични изкуства 6Fest в Капана, на 27 септември в “Петното на Роршах” в Пловдив ще се състои второто издание на новия формат “Нощ на историите”, в който ще се разказват истории от Града на тепетата. Входът за “Нощ на историите” и 6Fest е свободен.

LGarden

Main Menu