Печат на тази страница

Ограничено количество билети за представлението на Шкумбата

06 Ное 2019 13:28

Любимецът на народа Шкумбата, заедно с Калин, Жорони и Венсан от „Нема к‘во“ тръгнаха на национално турне, за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха в залата, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже.

За целта, те предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката.

Съвсем наскоро шоумена Димитър Туджаров – Шкумбата отпразнува своя 65-и рожден ден.  Макар да завършва инженерна специалност в МЕИ, по настояване на родителите си, и по-късно да я практикува - тъй като започва работа в "Кремиковци", Шкумбата не изоставя влечението си към актьорството. През студентските си години е прочут сред колегите си като "чешит, измислящ всевъзможни шеги" и се изявява на сцената на т.нар. КЕВ (Клуб за естетическо възпитание), а първото представяне на голяма софийска сцена е по повод студентски празник през 1974 г., а след това и покрай участията на трупата от студенти - театър "Студентина".

През 80-те години Шкумбата става популярен с десетки скечове, каламбури и имитации (на Тодор Живко, Тодор Колев и др.), както и с песните и изпълненията си на китара.

Следващите десетилетия става водещ на различни хумористични рубрики по радиа и телевизии, гост е на сборни празнични концерти, програми и спектакли, осъществява турнета в чужбина.

Представлението в Пловдив е на 10 ноември 2019 г. от 20.00 часа в Дом на културата „Борис Христов“. Все още ограничено количество билети може да се намери единствено на каса МаскАрт в Дома на културата „Борис Христов“.

(Работно време от понеделник до петък  10 – 14 и 15 - 18 часа.

Телефон за информация - 0887 810 111)

Достъпът на лица, колкото и красиви да са, под 16 години е ограничен!

Main Menu