Концертът на PERO DEFFORMERO и MELMAC RIDERS е тази събота в клуб „Mixtape 5“

23 Дек 2019 13:40

 

 

Концертът на PERO DEFFORMERO и MELMAC RIDERS е тази събота, 28 декември, в столичния клуб „Mixtape 5“. Събитието не е част от турне, а  групите са специално поканени да изнесат по един концерт в обща вечер с най-доброто от тяхното творчество.

Програмата за вечерта ще е следната:

19:00 - Врати
20:00 – Melmac Riders
21:30 – PERO DEFFORMERO 

Събитието ще приключи около 23:00 часа.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба.

Отпуснете се! Предстои ни щуро междупразнично парти!

Билетите се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.


Билетите за това шоу бяха на промо цена от 20 лева. В момента са на редовна цена от 25 лева. В случай на останали места в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 30 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!  

Събитието е 18+ 

PERO DEFFORMERO: https://www.youtube.com/watch?v=ahk4zVB2-c0

 

MELMAC RIDERS: https://www.youtube.com/watch?v=M131OccrK6Y

Main Menu