Безплатно на театър в четири пловдивски квартала

10 Юни 2020 15:42

 

„Включи квартала – театър в парка“ е името на най-младия фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година ще зарадва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града. И през това лято, пловдивчани ще имат възможността да се насладят на театър на открито, в четири големи парка в града под тепетата.

Жителите и гостите на града могат да гледат комедията „Мъжът на жена ми“ от Миро Гавран. Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

„Включи квартала – театър в парка“ е фестивал, чиято идея е подчинена на популяризиране на театралното изкуство. Организират се театрални вечери, отворени за всички хора, без значение от възраст, пол, етнос, образование или интереси. Включва един и същ спектакъл, който ще се играе в четири квартала на град Пловдив, на четири специално построени сцени и свободен вход за публика. Ако представлението ви хареса, можете да го видите отново в съседния квартал.

Комедията „Мъжът на жена ми“ стартира на 5 юли от 20:30 часа в парка до магазин Лидъл в ЖР Тракия. Входът е свободен, но организаторите от „МаскАрт“ приканват пловдивчани да си носят по нещо за сядане. И разбира се, доброто си настроение!

Ето я и програмата:

05 юли 2020г. – Паркът до магазин Лидъл , кв. Тракия

07 юли 2020г. – Парк „Белите брези, кв. Кючук Париж

11 юли 2020г. – Парк „Ружа“, кв. Смирненски

20 юли 2020г. – Парк „Рибница“, кв. Кършияка

Начален час 20.30 часа

За информация и въпроси : 0984/61 11 88

Main Menu