Графа с поредица от концерти на открито през лятото

15 Юни 2020 13:45

 

Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите сцени в пет града – София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас. Изпълнителят на едни от най-популярните български песни е известен с успешните си гигове, които оставят незабравими емоции у феновете му.

Годината за Графа започна с очакването за първия му концерт на стадион „Българска армия“. Covid-19 обаче промени графика на целия свят, включително и плановете на екипа на изпълнителя. за концерта.

В началото на юни Графа и музикалната компания „Монте Мюзик“ обявиха, че адаптират концертната си програма, за да гарантират сигурността на многохилядната публика. Концертът на „Българска армия“ се преформатира в четири поредни събития на стадион „Юнак“. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли. Феновете вече презавериха билетите си, а в Eventim са пуснати в продажба останалите места за четирите концертни дати в София.

На 22 юли Велико Търново ще посрещне Графа и музикантите му на сцената на Летния театър, следват Варна – Летен театър на 26 юли, концертът в Античен театър, Пловдив е на 30 юли, последно е събитието в Летния театър в Бургас – 3 август. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Поредицата от концерти на открито на Графа е обединена от слогана „Ти грееш“. Това е и името на новия летен сингъл на изпълнителя. Песента и видеото, режисирано от Buddubbaz Tape Company, разказват за истински важните неща в живота и карат всеки да се усмихне и раздвижи под свежите звуците.

Линк към видеото: http://youtu.be/vYdxa_lqgZg 

Main Menu