Печат на тази страница

Street Food & Music Festival стартира с концерт на площад Централен /снимки/

24 Юли 2020 08:35

Street Food & Music Festival започва вчера на площад „Централен“ Входът е свободен, но при контролиран достъп и засилени мерки за сигурност.

След централния вход и изход е първата зона за посетители, в която паралелно с фестивала ще се проведе и Street GIN Fest. Там ще откриете интересни напитки от най-добрите марки и барове в Пловдив. В следващата, втора зона, най-добрите Street Food готвачи в България ще демонстрират новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти и музиканти ще готвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат за своите тънкости в кухнята. Хранителната арена е допълнена от множество барове. Една от атракциите е противопожарния камион, който миналата година пътува до Норвегия, за да представи страната ни в международно Street Food състезание. Ще видите още каравана, предлагаща конски бургери, друга представяща деликатесни менюта със сьомга и телешко, гръцка кухня и много други. На Street Food & Music Festival скарите участват в демонстрации на „фестивал на сетивата“, поради това кебапчета и кюфтета са строго забранени и не се предлагат.

Най-голямата изненада на фестивала е специалното участие на една от най-известните денс формации на всички времена Cappella. „U Got 2 Let The Music“ и „U & Me“ са само част от хитовете им, които и до днес озвучават най-големите партита по света, а останалите може да чуете на концерта по време на Street Food & Music Festival в Пловдив!

На сцената вчера пяха Орлин Павлов, Deep Zone Project, Wosh MC & Feel, местните познайници, прочули се в последното издание на „Гласът на България“ Илин Папазян и Керана & космонавтите, група Le Push, допълнени от група Мix Me на Едит Унджиян и Георги Зайков.

Main Menu