ПОКАНА за участие към художествени групи и артисти от Пловдив за уличния фестивал 6Fest 2021

10 Авг 2020 10:29

 

 

 

Фестивалът за улични изкуства 6Fest отправя покана към художествени групи и артисти от Пловдив за участие в следващо фестивално издание в града. Търсят се групи и артисти в съвременен цирк, танц, музика, уличен и куклен театър, марионетки, огън, живи статуи, улична магия и други форми на улични изпълнителски изкуства.

Желаещите могат да пишат на Фейсбук страницата 6Fest Street Art Festival https://www.facebook.com/6fest.streetart/ или по имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (за Момчил Цонев), като изпратят кратко описание за себе си и своето изкуство, снимки и видео от свои изпълнения. Задължително да се посочи лице за контакт и телефон. Краен срок: 14 август 2020 г.

6Fest е мултижанров фестивал за улични изкуства с пет издания от 2017 г. до момента. В програмата си е представял професионални улични артисти от България, Унгария, Венецуела, Белгия, Испания със съвременен цирк, огнено и светлинно шоу, марионетки, живи статуи, светлинен парад на кокили, танцово шествие, улични музиканти и др. През 2019 г. е първото му издание в Пловдив като част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата. През 2020 г. направи танцово шествие по главната пешеходна улица “Княз Александър І” с участието на 7 местни танцови формации и малки концерти на улични музиканти в квартал Капана.

Подробности за 6Fest може да откриете на Фейсбук страницата

https://www.facebook.com/6fest.streetart.

Видеа от предишните издания на фестивала може да гледате тук:

https://www.facebook.com/pg/6fest.streetart/videos/.

Main Menu