Йорданка Христова се присъединява към култовото шоу „Направихте ме на луд“ на Летния театър

13 Авг 2020 12:06

 

„Направихте ме на луд!“ – това не е театър, това е театрална комик терапия, която пловдивчани ще видят на 26 август 2020 г. от 20:30 ч. на Летен театър "Бунарджик".
Режисьор е Богдан Петканин. Участват комиците Руслан Майнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев.
Специален гост – участник в представлението в Пловдив ще бъде голямата българска звезда Йорданка Христова, която ще изпее и няколко свои песни.
Ролята на Йорданка Христова в "Направихте ме на луд" й допада адски много.
"Те ще полудяват, аз ще ги уравновесявам. Ще имам тежката задача да ги върна към реални живот. Ще пеем много в постановката", разказва Данчето Христова.
Хумор, музика, песни...В „Направихте ме на луд!“ ще видите миниатюри от "Сляпата любов", "Той пропя", "Половин жена", "Тя пропя", "Фокусите на фокусника", "Тя му дойде", "Война и мир", "Стар струг за млада гайка".
Този спектакъл би могъл да се казва "Който оцелее нека разкаже", също така "Те толкова си могат", както и "Играещи в просото", а защо не "Те не могат да ни спрат", а също така "И повече и пак, смях под похлупак", и "50 нюанса на открито".
Едно е сигурно. Ще има много, много смях! Билети се продават на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов".
Телефон за информация: 0898984338 / 0894611188

 

 

Main Menu