Фестивалът "Включи квартала - театър в парка" гостува в последните два парка по маршрута си

24 Авг 2020 15:41

 

С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение преминават всички вечери от фестивала "Включи квартала - театър в парка", който предстои да гостува в последните 2 парка по маршрута си - на 24 август в Парк "Бунарджик", Централен, а на 25 август в Парк "Каменица 2", Източен.
Организаторите от „МаскАрт“ приканват пловдивчани, които искат да гледат комедията "Любов в лудницата" да си носят по нещо за сядане. И разбира се, доброто си настроение! В постановката на Емил Бонев участват Албена Павлова и Ненчо Илчев. Режисьор е Емил Марков. Началото е в 20.30 часа, а входът е свободен!
„Любов в лудницата“ ще разсмее до сълзи и малки и големи с напрегната игра с много комедийни обрати и неочакван финал. Някой изненадващо нахлува в живота ти. Заявява, че е безумно влюбен в теб от години. Сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал. Как ще отиграеш това раздаване? Партия покер, която доказва, че влюбването никой не знае кога, защо и как се случва. Двама първокласни играчи. Кой какво ще заложи? Кой какво ще спечели?
"Включи квартала- театър в парка" е най-младият фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града, но могат да видят хитова комедия на една ръка разстояние – в любимия си градски парк или район, в който живеят.
Досега фестивалът гостува в 4 парка - до магазин Лидъл , кв. Тракия, Парк "Белите брези, кв. Кючук Париж, Парк "Ружа", кв. Смирненски и Парк "Рибница", кв. Кършияка. Там публиката видя друго, хитово представление - „Мъжът на жена ми“ от Миро Гавран. Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов.
Всички желаещи могат да отскочат до съседния квартал, за да видят и това заглавие, а след приключване на спектакъла да се снимат за спомен и да си вземат автограф от любимите актьори - Албена Павлова и Ненчо Илчев.
"Включи квартала - театър в парка" се финансира от община Пловдив и е част от културния календар на града за 2020 година.

Main Menu