Ерол, Кольо Гилъна и Светльо Витков “щурмуват” Летния театър в Пловдив на 10-ти септември

28 Авг 2020 12:14

 

  Култовата и ЕКС-клузивна група ЕКС ще зарадва феновете си с първи два концерта за годината – на 10 септември в Пловдив в Летен театър “Бунарджика” и на 11 сепември в София в клуб “Маймнарника”. Тримата фронтмени на българската пънк и рок сцена - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) и Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил и понастоящем на Светльо & The Legends) ще предложат 100% веселба и страхотно настроение за феновете и то в цели две поредни вечери. Тримата оригинални вокалисти обещават на всички пред сцената да си изкарат ЕКС-тра и няма как да е различно, защото се очаква те да изпълнят на живо само най-големите хитове (на ЕКС) бандите си, сред които: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и още. В Пловдив преди ЕКС публиката ще подгреят младежите от Plastic Bo, а в София тази роля ще се падне на Sheky. Началото на събитията е в 20:00 часа.

   Двата концерта ще преминат при спазване на всички предписания и мерки срещу COVID-19. На 10 и 11 септември при влизане на публиката ще бъде измервана температурата. Също така билетите, които са пуснати в продажба (и за двата концерта) са под 50% от капацитета съответно на Летния театър в Пловдив и “Маймунарника” в София. Това се прави с цел да се осигури възможната дистанция и комфорт на феновете.

   БИЛЕТИТЕ за двата концерта на група ЕКС - на 10 септември в Пловдив и на 11 сепември в София се продават с пълна сила в мрежата на Eventim.bg, билетните каси по градове и в бензиностанции OMV. Първите 100 билета (за всеки от концертите) са с промоционална цена 15 лв., като тази бройка билети е на привършване! След изчерпването им цената за билет ще бъде 20 лв. на предварителна продажба и 30 лв. в деня на събитията и на вход.

* Билети за концерт на ЕКС в Пловдив можете да намерите >>> ТУК.

* Билети за концерт на ЕКС в София можете да намерите >>> ТУК.

Присъединете се към събитията във фейсбук:

* в Пловдив на 10 септември >>> ТУК.

* в София на 11 септември >>> ТУК.

 

Main Menu