Запазете тези дати! Не пропускайте три вълнуващи събития от MUSIC OF THE AGES 2020!

08 Сеп 2020 14:10

 

Фестивалът Music of the ages 2020 стартира на 16 септември в 18.30 часа на РИМСКИЯ СТАДИОН с  концерт на пловдивските артисти Le' Push, Heptagram и Nameless Day Ritual .

Като комплимент към пловдивската публика, събитието ще бъде с ВХОД СВОБОДЕН!

Шоуто започва в 18.30 час и е прелюдия към следващите дни на фестивала, а именно – концертът на UDO на 18 септември 2020г. , петък, на Античен Театър и второто ексклузивно събитие концертът „Бах и Моцарт на 4 рояла“ на 19 септември 2020 г (събота), отново на Античен театър.

В пловдивското трио  Le' Push участва финалистът,  звездата от „Гласът на България“ – Иван Лазаров. Heptagram e формация, анонсирана като плод на въображението на музикалният ентусиаст и мултиинструменталист Даниел Иванов. Запознанството с  работата им е силно препоръчителна за всеки ценител на съвременната българска музика.  Nameless Day Ritual ще закрият вечерта. Те са едно от основите имена в пловдивската екстремна сцена, като най-силната им страна са именно изпълненията на живо! Тук сцената ще посрещне и една от големите дами на рока - Ася Кантранджиева.

Ето и график на концерта:

18.30 часа - Le' Push

19.30 часа – Heptagram

20.30 часа - Nameless Day Ritual

 

 

 

Рок звездите U.D.O. ще бъдат на АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР на 18 септември 2020 г. В петъчната вечер, Пловдив отново ще събере метъл феновете от цяла България, защото немските музиканти и бенд лидера Udo Dirkschneider ще изнесат убийствен концерт.

Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа.

Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти.

Шоуто на UDO в Пловдив ще продължи близо три часа! Това стана ясно от последната кореспонденция на групата с организаторите от Blue Hills Events!

„Искрено се надявам да ви видя в Пловдив“ – казва Удо Диркшнайдер в специално обръщение към българската публика. Той не крие емоцията си и обещава бомбастична вечер, защото това ще е единственото шоу на групата заради пандемията от Covid-19! „Ще вложим цялата си енергия, която обикновено изразходваме за цяла година, но в случая ще е само в това единствено шоу“ – продължава Удо!

Тези обещания още повече засилват очакването за един необикновен концерт на 18 септември 2020 г. в Античен Театър , Пловдив! И за да запази този момент завинаги, групата ще заснеме цялото шоу и ще го издаде на концертно DVD!

Цялото обръщение на UDO можете да свалите като видео файл от тук:

https://wetransfer.com/downloads/f0535dbe46e39f7a26005272692bad7820200905142911/c0ea16?fbclid=IwAR2RGgB6h-q757CROKC3ar8LkSitjMlHofz1l3yJisuHeWS2drIsyUUGJcw

 

 

 

 

 

 

 

Впечатляващ по своя мащаб, съдържание и участници концерт „Бах и Моцарт на 4 рояла“ ще зарадва и вдъхнови ценителите на класиката у нас на 19 септември от 19:00 ч на АНТИЧЕН ТЕАТЪР Пловдив. 

Създател и идеолог на проекта е Маестро Байнов, който заплени българската публика със своите “Концерти на 8 рояла” миналата есен. Нов живот на музикалната ни сцена ще вдъхне предстоящия Концерт с 4 рояла и музиката на колосите Бах и Моцарт.

В желанието си да  въвлекат ценителите  в мистерията на музиката за 2, 3 и 4 рояла с на четири и осем ръце, организаторите създават един уникален проект, който ще предостави на публиката изключително рядката възможност да чуе интегрално всички концерти от Бах за 3 и 4 пиана, както  и единствените от Моцарт за  2 и 3 пиана с оркестър! Своеобразен дебют за България, заслугата за който дължим на Маестро Байнов. Заедно с него на сцената ще излязат още трима световни  пианисти – Донка Ангъчева, Зузана Суханова и  Наре Аргаманян.

Професор Томислав Байнов е  български пианист и педагог, който от години гради впечатляваща кариера на германската и световна музикални сцени. През 1989г. заедно с още шестима свои колеги основава Клавирен ансамбъл „Байнов". Център за изявите на състава е Южна Германия, но много скоро популярността му става международна.

Към проекта без колебание се присъединява още един световно признат творец – Маестро Йордан Камджалов. Той прегръща едно ново предизвикателство, заради вярата си в значимостта му. На магичната сцена на Античния театър Mаестро Камджалов  ще излезе със своя Genesis Orchestra.

Йордан Камджалов е покорил световните сцени. Свирил е с водещи оркестри от Лондон, Цюрих, Люцерн, Бон, Берлин, Париж, Тоскана, Бостън, Ню Йорк, Хамбург, Хелзинки,  Базел, Сингапур, Токио. Носител е на десетки световни отличия. През 2010 г. Камджалов бе номиниран от германското радио „Фазит“ за най-добър оперен диригент, а през 2013 г. Opernwelt, най-популярното списание в света за опера, го номинира за най-добро изпълнение на годината. Лауреат на редица международни конкурси за диригенти.  През 2011 е избран с пълен консенсус за Генерален музикален директор и главен диригент на Хайделберг, а от 2018 година е Музикален директор и главен диригент на Хърватската Национална опера и филхармония в Риека –Европейска столица на културата 2020.През 2014 НАСА и Международния център по астрономия дават неговото име на астероид 52292 като заявяват, че “той свързва света на музиката с очарованието на вселената”.

Артистичен директор и главен диригент на международния  български  GENESIS ORCHESTRA, който обединява доказани  български изпълнители от страната, Европа и света.

Съучредител и Артистичен директор на “Academia Musica”, нова образователна форма към „Лаборатория за Човека“.

 

Билетите  и за двете събития са в продажба на касата пред Община Пловдив, както и на всички каси в системата на Eventim и онлайн.

Main Menu