Снежана Тодорова поздрави журналистите от радио ПЛОВДИВ за 65-я им юбилей

03 Окт 2020 17:28

 

Председателят на СБЖ Снежана Тодорова поздрави журналистите от Радио Пловдив по повод 65-та годишнина от създаването на медията. Тя приветства директора на РРС – Пловдив Чавдар Каришев и екипа и присъства на юбилейния концерт, който се проведе на Антични театър.

 

Снежана Тодорова посочи, че високият професионализъм на журналистите от Радио Пловдив и верността им към традициите на свободното слово са спечелили доверието на огромна слушателска аудитория, която през годините им остава вярна. „Разнообразната и богата програма на Вашата медия отразява обективно случващото се в обществено-политическия и културен живот на древния и вечен Пловдив – наследник на богатата европейска цивилизация. С признателност си спомняме за едни от най-светлите личности на Българското Възраждане и Просвещение, живели и творили тук, и за техния принос за развитието на културата и свободата на духа, оставили ярък отпечатък за поколенията и чиито последователи са пловдивските журналисти“, се казва в поздравителния адрес на председателя на СБЖ.

 


В празничния концерт по повод 65-та годишнина на Радио Пловдив участва още една емблема на Пловдив – Биг Бенд Пловдив, който също чества своя 20-ти юбилей заедно с любимата пловдивска медия. В него се включиха като солисти популярните изпълнители Милена Костова, Едит Узунджиян, Елия от 4 Меджик, известните млади таланти от тв формат „Гласът на България“ Александър Георгиев и Керана, Меджик Джуниър, Трендафил . Всички те са възпитаници на Пловдивската музикална школа. Специални гост-изпълнители за двойния празник на Античния театър в Пловдив бяха Джуниър Биг Бенд от Велико Търново, които впечатлиха публиката с артистичните си изпълнения.

 

Автор: Екатерина Кючукова

Main Menu