"Магически шоу-спектакъл с Ненчо" гостува в Дома на културата „Борис Христов“

11 Май 2021 15:38

"Магически шоу-спектакъл с Ненчо" гостува в Дома на културата „Борис Христов“ на 16 май 2021 г. от 11:30 ч. Илюзионният спектакъл с Ненчо Илчев ще заплени публиката с виртуозни фокуси, блестящи илюзии и още много магия. Това е един спектакъл не само за деца, но и за хора от всички възрасти, които обичат да се забавляват и вярват в силата на магията.

Публиката ще изживее едно неповторимо и емоционално потапяне в загадъчния и красив свят на магията.

Билетите са на цена 15 лв. и 18лв. И се продават на Билетна каса - "МаскАрт" в Дома на културата.

Ненчо Илчев е роден на 3 май 1972 година в село Момчиловци, Смолянско. Завършва гимназия в родното си място и след това учи за кратко в Медицинския колеж в София.

От 1992 година учи Актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ в класа на проф. Стефан Данаилов. Завършва успешно Академията през 1996 година. От 1997 година е част от актьорската трупа на Театър „Българска армия“. Става известен в края на 90-те години с участието си в предаването „Спукано гърне“, където е водещ и показва фокуси, а след това е част от комедийното шоу „Комиците“ по бТВ, в което представя скечове с пародия на илюзионни фокуси.

Ненчо Илчев се е обучавал при българския илюзионист Мистер Сенко на илюзионно изкуство. През 2003 г. се снима в българския филм „Изневяра“. Става много популярен с ролята си на отец Григорий в сериала „Столичани в повече“ (2011 г.). Участва в много постановки в различни театри.

Награди

2006 г. – Наградата „Иван Димов“ за млад актьор за ролята му на Габриел Кънчев в спектакъла „Ножица-трепач“ от Бр. Джордан и М.Ейбръмс

2006 г. – Награда „Максим“ за поддържаща мъжка роля за ролята на Васенка в „По-големият син“ от Ал. Вампилов, реж. Николай Ламбрев – Михайловски

Main Menu