Печат на тази страница

АНТИЧНИЯТ ТЕАТЪР ЗАПЯ „ЗАЕДНО“ С ГРАФА /СНИМКИ /

09 Сеп 2021 15:34

 

 

Графа стартира своето шоу на сцената на Античния театър с песни от новия си репертоар. Още с появата му публиката се вдъхнови и започна да приглася речитативи от текстовете на „Prime Time“, „Химера“ и „Ти грееш“. В разгара на емоцията Графа представи миналогодишния си хит „Адженда“, който изпълниха заедно с Михаела Филева и подтикнаха публиката към танци и парти настроение.
Голяма част от зрителите бяха млади семейства, довели на концерта своите 5-6-годишни деца, които пригласяха на българския поп идол. Песен след песен се запяваше от феновете - сред тях „Ванилия“, „Закъснявам човек“, „Дим да ме няма“ и любимите „Давам всичко за теб“, „Искам те“, „Ако има Рай“.
Определено публиката се взриви с първите тактове на „Заедно“. Тя изправи на крака зрителите в най-древната открита зала в страната и запя заедно с Графа. Не е тайна, че тази песен е любима за пловдивчани, които я свързват със слогана на Пловдив като Европейска столица на културата.
„Безспорно успехът на концертите на Графа се дължи на фантастичните музиканти, с които свири“, коментира един от зрителите. Самият Влади Ампов представи своите колеги - музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Краси Тодоров и Васил Крумов, които не само се забавляваха, но и бяха бурно аплодирани от меломаните.
„Силата на музиката, създавана от Графа са неговите лирични, романтични песни“, сподели след концерта един от неговите фенове. „Обичаме по-старите хитове на Графа с прочувствени и смислени текстове, с емоция, с любов, затова са и запомнящи се. Знаем ги и ги пяхме заедно с него. По-новите му песни звучат комерсиално и не ни докосват“, коментираха младо семейство, които бяха заедно със своята 7-годишна дъщеря.
Влади Ампов – Графа включи Пловдив в лятното си турне, след като обяви 10-те си участия в началото на лятото и в тях не бе включен града под тепетата. Последва бурна реакция на феновете в социалните мрежи и само след няколко часа организаторите обявиха 8 септември за шоуто на Grafa Summer Tour на Античния театър.

Автор: Екатерина Кючукова

Main Menu