Областен информационен център – Пловдив кани гражданите на концерт и викторина

28 Окт 2021 13:01

 

На 31 октомври (неделя) Областен информационен център – Пловдив, съвместно с БГ Бъди активен, организира за гражданите и гостите на града събитие, посветено на „зелените инициативи“. От 12:00 до 13:00 часа пространството пред Централна поща ще се превърне в сцена, на която младите пловдивски артисти Едит Унджиян и Георги Зайков ще подканят минувачите да се включат в инициативата, целяща да популяризира зелените политики на Европейския съюз.

Екипът на двете организации очаква и по-любопитните посетители на „Градска всекидневна“, разположена отново пред пощата, където ще могат да изразят своето мнение за градската среда, за чистотата на града, какво може да направи всеки един от нас за това. Гражданите са поканени да споделят свободно своето мнение, като след това ще бъде изработено видео послание от пловдивчани за състоянието на града, наречено #ПромянатаВъзможна. На специална викторина с въпроси, свързани със Зелената сделка, посетителите ги очакват и награди за всеки верен отговор.

Проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ-Пловдив през периода 2019-2021 г.“ се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020.

Main Menu