ЗАПОЧВАТ ПРОДАЖБИТЕ ЗА ЮБИЛЕЙНИЯ КОНЦЕРТ НА W.A.S.P.

29 Окт 2021 09:40

 

Започнаха продажбите за юбилейния коцерт на W.A.S.P. Той ще се състои на 18 май 2022 година на Арена София, столичния колодрум в Борисова градина, от 20.00 часа. Вратите на съоражението ще отворят в 18.00 часа!

Присъединете се към това много специално събитие, част от световното турне посветено на 40-годишнината на Крилатите убийци. Изживейте този уникален спектакъл! Назад към началото!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), Usit Colours, и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

Първите три дни билетите ще са на промоционална цена от 55 лева!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.
ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

Main Menu