Комедията „Извънредно положение“ гостува в Пловдив на 20 януари

13 Ян 2022 15:50

 

Комедийният стендъп спектакъл „Извънредно положение“ ще гостува в Пловдив. Представлението ще бъде на 20 януари в Комплекс СИ²ЛА.
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова завладяват публиката с оригинален авторски сценарий по истински истории от времето на карантината.
Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно преживяванията си, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.
Трите актриси разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена. Със сигурност хората от публиката ще се разпознаят в тези истории и ще разберат, че не са били сами в тази сложна ситуация.
Постановката обещава смях, добро настроение и различен поглед към ежедневието, в което бяхме, а и все още сме, поставени всички.
Миналата година представлението беше играно в над 10 града в страна с изключителен успех, а тази му предстои и дата в Лондон.

Main Menu