Представят книгата - ,,Спи с мен" на Снежана Ташева

15 Апр 2022 13:14

На 18 април 2022 г. /понеделник/ от 17.30 ч. в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив ще бъде представен романа на Снежана Ташева „Спи с мен“. Критиката определя книгата като еротичен роман, впечатляващ, прям и директен и освен любовта в обсега му са съвременни проблеми на обществото.
Снежана Ташева е родена в Ямбол. Бакалавър е по обща физика и магистър по Физика на ядрото и елементарните частици. Освен на романа „Спи с мен“ е автор и на фентъзито „Групата от Ада“. Преводач е на книгите „Погребални обреди“ от Хана Кент и „Императрицата“ от Пърл Бък. Публикува разкази в издания за фантастика. Участник в „Ръкописът“ на БНТ.
Това събитие се осъществява със съдействието на Национален фонд „Култура“ по програма „Едногодишна целева субсидия за подпомагане дейността на държавни, общински и регионални институти за създаване, съхраняване и разпространение на произведения на изкуството и културата, както и за опазване и популяризиране на културно-историческото наследство /финансовото подпомагане компенсира част от вече заплатени разходи за електрическа енергия на организацията/.

Main Menu