Тази година лятото пристига с танцова стъпка в най-красивата планина в България

22 Апр 2022 08:45

 

3 дневен танцов маратон ще събере танцьори от различни жанрове във фестивала „На върха“ от 30 юни до 3 юли на Боровец.

Танцовата фиеста ще срещне танцови формации и индивидуални изпълнители на български народни танци, танци на различните етноси, съвременни танци, хип-хоп, латино и спортни танци. В програмата на фестивала са предвидени концерти и конкурси на сцена, танцов маратон на открито, в който ще победи този, който издържи най-дълго и покаже умения в най-много танцови стилове, както и флашмобове, които ще включат в събитието не само участниците, но и всички гости и туристи в курортния комплекс Боровец. За желаещите да научат нови танци и да се усъвършенстват като танцьори са предвидени уъркшопове и семинари.

Участниците ще се надпреварват за наградите на журито – златни, сребърни и бронзови медали, грамоти и плакети. Ще се присъди една голяма награда за цялостно представяне, както и награда на публиката в залата и във Фейсбук. Предвидени са и много игри с награди за публиката.

Домакин на събитието е хотел „Самоков“, а организатор е Продуцентска къща „ЕНИ филм“.
За почивка всички участници и гости ще имат възможност да релаксират в прекрасно оборудвания спа център на хотел „Самоков“ с огромен басейн и отпускащи процедури и да се насладят на прекрасните пейзажи в най-красивата планина в България.

 

Main Menu