Хилда Казасян и Юлиан Вергов ще бъдат водещи на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022!

26 Май 2022 11:43

 

 

За Хилда са били нужни 20 минути, за да приеме предизвикателството, а Юлиан дори сподели, че е мечтал да е домакин на бляскавото събитие!
Сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022 традиционно събира на едно място най-заслужилите и обичаните музиканти, артисти и популярни лица в България. В близките дни БГ Радио ще обяви и кои изпълнители ще представят новите си песни на 10-ти юни на сцената в зала Колодрум. Вече знаем, че в Пловдив за първи път ще видим на живо и емоционалното изпълнение на "Che Sara" от филма "Оркестър без име", която вече звучи в ефира на БГ Радио  с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

За втора поредна година над церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – творческият двигател, който стои зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.
Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim.
Гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио продължава до 9-и юни, а всички номинирани, какво ще видим на сцената и още подробности около церемонията в сайта на медията http://www.bgradio.bg и на официалните профили във Facebook и Instagram.

Main Menu